Poduzetnički informacijski sustavi - doc.dr.sc.Josip Mesarić, doc.dr.sc.Marijana Zekić-Sušac

 
Pretraživanje
Resursi
Ispis teksta
Primjeri slučajeva
Ispis teksta

Linkovi


Stranica: 1
 
Aplikacije tvrtke DTR Software International
Softverski sustavi tvrtke DTR Software International, svjetskog proizvođača programa za upravljanje proizvodnjom, distribucijom i financijama. Sustav pod nazivom «Manufacturing Manager» uključuje sve komponente ERP-a: proizvodnju, nabavu, prodaju, računovodstvo, Customer Relationship Management, izvještaje menedžerima, elektroničko poslovanje i druge module. Na stranicama se mogu vidjeti opisi modula, ali i primjeri uspješnih primjena ovih sustava.

Case Study: Mary Kay - Solution Helps Mary Kay Inc. To Reduce Reporting Costs
Mary Kay Inc., jedna od najvećih tvrtki za direktnu prodaju njege  kozmetike na svijetu, u suradnji s Microsoft-om i Hitachi Consulting-om uspjela je smanjiti troškove izvještavanja u svom lancu nabave i logistike korištenjem Reporting Services alata za SQL server. Stranica donosi detaljan tekstualni opis slučaja, kao i prateće video zapise.

Choosing between Oracle and SQL server
Članak na portalu About.com koji sadrži odgovor na često pitanje menedžera: koji DBMS sustav izabrati za svoj informacijski sustav: Oracle ili SQL Server.  Sadrži usporedbu funkcionalnosti i troškova dvaju načešće korištenih sustava.

Stranica: 1
MONO Distance Learning
korisnik: zaporka: